Products

Douglas hout & beton schuttingen

Douglas hout & beton schuttingen

De perfecte balans tussen schoonheid en duurzaamheid met de Douglas hout & beton schuttingen. Deze categorie combineert de natuurlijke uitstraling van Douglas hout met de kracht van beton om je tuin een stijlvolle en veilige omheining te geven.

Lees meer

Filters

Douglas hout & beton schuttingen

Filters

  • Houtsoort
  • Schuttinghoogte
  • Motief betonnen onderplaat
  • Aantal schuttingplanken
  • Prijs

Hulp nodig? Eduard helpt je graag

0344 798 118

20+ jaar ervaring in de branche

1500m2 inspirerende showtuin

Persoonlijk advies

Klanten beoordelen ons met 8,2

Waarom is Douglas hout geschikt voor schuttingen?

Douglas hout is een type naaldhout, bekend om zijn sterkte, duurzaamheid en aantrekkelijke roze-bruine tint. Dit hout heeft een hoge natuurlijke duurzaamheid, waardoor het bij uitstek geschikt is voor buitenconstructies zoals schuttingen. De sterkte van Douglas hout, samen met zijn natuurlijke weerstand tegen insecten en rot, maakt het een uitstekende keuze voor hout-beton schuttingen.

Douglas hout

Naast de duurzame en sterke karakteristieken van Douglas hout, heet dit hout ook nog verschillende visuele kenmerken! Het hout heeft een licht rode/roze kleur/licht gele kleur. Dit zal na een tijd verkleuren naar een grijstint. Wil je dit tegengaan? Dan kan je jouw schutting simpelweg beitsen en dan behoud je de kleur.

Wat zijn de voordelen van een hout en beton schutting?

Hout-beton schuttingen combineren het beste van twee werelden. Het beton vormt een robuuste basis die bestand is tegen weersinvloeden, terwijl het hout bijdraagt aan een natuurlijke uitstraling en privacy biedt. Deze combinatie garandeert een schutting die jarenlang meegaat en minimale onderhoudsvereisten heeft.

Het aanbod van Gervé Tuinmaterialen

Gervé Tuinmaterialen biedt een breed scala aan Douglas hout & beton schuttingen, met diverse stijlen en types om aan je persoonlijke smaak en behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige, rustieke uitstraling of een meer moderne, strakke uitstraling, je vindt het in ons assortiment.

Compleet pakket bestellen

Wil jij voldoende panelen, palen en al het andere benodigdheden bestellen? Wij helpen je graag hierbij! Bij elke schutting hebben wij een configurator staan. Hierbij vul je eenvoudig het aantal meter in waar jij een schutting wilt plaatsen. Wij zullen jou daarna begeleiden naar hoeveel schuttingdelen je nodig hebt en hoeveel andere benodigdheden. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk en direct in de winkelmand te plaatsen!

Douglas schutting monteren

Het installeren van een Douglas hout & beton schutting is kan een tijdrovende en zware klus zijn dat vakmanschap en precisie vereist. Je hebt in ieder geval gereedschap, hulp en genoeg energie nodig wil je het plaatsen. Dit is niet iets wat je even vlug in je eentje kan monteren. Wil je dit liever niet zelf doen? Maak je dan maar geen zorgen, bij Gervé bieden we ook installatiediensten aan, verzorgd door ons team van ervaren professionals.

De hout en beton schutting laten plaatsen door Gervé

Bij Gervé nemen we het zware werk uit handen. Onze installatieservice zorgt ervoor dat je schutting perfect wordt geplaatst, met aandacht voor detail en respect voor je eigendom. Je kunt erop vertrouwen dat jouw project in goede handen is.

Waarom kiezen voor Gervé Tuinmaterialen?

Bij Gervé Tuinmaterialen staan kwaliteit, klantenservice en ervaring centraal. Met een uitgebreid assortiment, uitstekende klantenservice en jarenlange ervaring in de branche, zijn wij de beste keuze voor het kopen van Douglas hout & beton schuttingen.

Bestel online of kom langs in onze showroom!

Ben je klaar om je tuin te transformeren? Bekijk onze Douglas hout & beton schuttingen in de online catalogus of neem contact met ons op voor meer informatie. Gervé Tuinmaterialen helpt je graag de perfecte schutting te vinden.