Products

Grenen hout & beton schuttingen

Grenen hout & beton schuttingen

Prachtige & complete Grenen hout & beton schuttingen! Gemaakt van duurzaam Grenen hout in combinatie met betonnen palen en onderplaten naar keuze. Deze hout beton schuttingen zijn zelf samen te stellen en worden compleet afgeleverd inclusief beslag!

Lees meer

Filters

Grenen hout & beton schuttingen

Filters

  • Houtsoort
  • Schuttinghoogte
  • Motief betonnen onderplaat
  • Aantal schuttingplanken
  • Prijs

Hulp nodig? Eduard helpt je graag

0344 798 118

20+ jaar ervaring in de branche

1500m2 inspirerende showtuin

Persoonlijk advies

Klanten beoordelen ons met 8,2

Grenen schutting kopen

Wil jij een Grenen hout en beton schutting kopen? Bij Gervé hebben wij verschillende Grenen schuttingen in ons ruime assortiment. Deze schuttingen vermengen de natuurlijke elegantie van grenenhout met de uitzonderlijke stevigheid van beton om je tuin een stijlvolle en duurzame afscheiding te bieden.

Wat is Grenen hout?

Grenen hout is een type naaldhout, bekend om zijn lichte kleur, veerkracht en opvallende houttekening. Het hout heeft een prachtige lichte bruine/gele kleur. Grenen is een van de meest gebruikte naaldhoutsoorten. Het woord Grenen wordt gebruikt voor verschillende Pinus (den) soorten, met name voor het hout van de grove den (Pinus sylvestris). Het hout kunnen kwasten en harszakken voorkomen. Hierdoor heeft het een echt natuurlijke uitstraling.

Waarom is Grenen hout geschikt voor schuttingen?

Dit hout heeft een natuurlijke duurzaamheid, waardoor het ideaal is voor buitenconstructies zoals onze schuttingen. De veerkracht van grenen hout, gecombineerd met de natuurlijke bestendigheid tegen insecten en rot, maakt het een perfecte keuze voor hout-beton schuttingen. Om een langere levensduur te geven wordt het hout geïmpregneerd. Na het impregneren van het hout kan je een licht kleurverschil van licht- tot donkergroen krijgen.

Wat zijn de voordelen van een hout en beton schutting?

Grenen hout en beton schuttingen combineren het beste van twee werelden. Het beton vormt een stevige basis die bestand is tegen weersomstandigheden, terwijl het hout bijdraagt aan een natuurlijke uitstraling en privacy biedt. Deze combinatie garandeert een schutting die jarenlang meegaat en minimale onderhoudsvereisten heeft.

Het aanbod van Gervé Tuinmaterialen

Gervé Tuinmaterialen biedt een breed scala aan Grenen hout en beton schuttingen om aan je persoonlijke smaak en behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige, rustieke look of een meer moderne, strakke look, je vindt het in ons Grenen schuttingen assortiment.

Wat is het verschil tussen Grenen en Douglas hout?

Douglas hout heeft een unieke roze-bruine kleur en een robuuste korrelstructuur, wat een landelijke esthetiek kan geven aan projecten. Aan de andere kant heeft grenenhout een lichtere, geelachtige kleur met een fijnere korrelstructuur, wat een modernere uitstraling kan bieden.

Douglas hout is bijzonder sterk en heeft een natuurlijke weerstand tegen insecten en rot, wat het een uitstekende keuze maakt voor buitenprojecten. Grenenhout is ook redelijk duurzaam, maar het is wat zachter dan Douglas en kan een behandeling nodig hebben om de duurzaamheid te verhogen bij gebruik buitenshuis. Het impregneren van dit hout is van belang. Daarnaast is het wat gevoeliger voor krassen en butsen.

Compleet pakket bestellen

Wil je voldoende panelen, palen en al het andere benodigdheden Grenen hout en beton schutting kopen? Wij helpen je graag hierbij! Bij elke schutting hebben wij een configurator staan. Hierbij vul je eenvoudig het aantal meter in waar jij een schutting wilt plaatsen. Wij zullen jou daarna begeleiden naar hoeveel schuttingdelen je nodig hebt en hoeveel andere benodigdheden. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk en direct in de winkelmand te plaatsen!

Grenen schutting monteren

Het installeren van een Grenen hout en beton schutting kan een tijdrovende en zware klus zijn dat vakmanschap en precisie vereist. Dit is niet iets wat je even vlug in je eentje kan monteren. Wil je dit liever niet zelf doen? Maak je dan maar geen zorgen, bij Gervé bieden we ook installatiediensten aan, verzorgd door ons team van ervaren professionals.

De hout en beton schutting laten plaatsen door Gervé

Bij Gervé nemen we het zware werk uit handen. Onze installatieservice zorgt ervoor dat je schutting perfect wordt geplaatst, met aandacht voor detail en respect voor je eigendom. Je kunt erop vertrouwen dat jouw project in goede handen is.

Waarom kiezen voor Gervé Tuinmaterialen?

Met een uitgebreid assortiment, uitstekende klantenservice en jarenlange ervaring in de branche, zijn wij de beste keuze voor het kopen van een Grenen schutting. Wij zorgen voor een perfecte levering, afronding en after-service. Wil je meer weten over Gervé? Neem dan contact op of kom langs in onze showroom. Met onze 1500m2 grote showroom doe jij zeker genoeg inspiratie op! Verder staan onze deskundige medewerkers voor jou klaar om je te helpen bij elke vraag of wens!

Bestel online of kom langs in onze showroom!

Ben je klaar om je tuin te transformeren? Bekijk onze Grenen hout en beton schuttingen in de online catalogus of neem contact met ons op voor meer informatie. Gervé Tuinmaterialen helpt je graag de perfecte schutting te vinden!