Products

Hemelwater afvoer

Hemelwater afvoer

Op zoek naar een hemelwater afvoer voor bij jou in de tuin? Bescherm jouw tuin, terras en woning met een waterafvoer. Benieuwd naar ons assortiment? Bekijk het hieronder:

Lees meer

Filters

Hemelwater afvoer

Filters

 • HWA diameter
 • Prijs

Hulp nodig? Eduard helpt je graag

0344 798 118

20+ jaar ervaring in de branche

1500m2 inspirerende showtuin

Persoonlijk advies

Klanten beoordelen ons met 8,2

Wat zijn hemelwater afvoeren?

Hemelwater afvoeren zijn systemen die regenwater opvangen en afvoeren naar de juiste plaats, zoals een regenton, infiltratiekrat of het riool. Door het water op een gecontroleerde manier af te voeren, voorkom je dat het zich ophoopt en schade aanricht aan je tuin, terras en woning. Er zijn verschillende soorten hemelwater afvoeren, zoals dakgoten, regenpijpen, afvoerputjes en drainagebuizen. Afhankelijk van jouw situatie en wensen kun je kiezen voor de meest geschikte oplossing.

 

Waarom een hemelwater afvoer aanschaffen?

 • Bescherming tegen waterschade: Door een goed hemelwater afvoersysteem te installeren, voorkom je wateroverlast en schade aan je woning en tuin. Dit is vooral belangrijk in gebieden met veel neerslag of een hoge grondwaterstand.
 • Verlengt de levensduur van je tuin en terras: Een goed afvoersysteem zorgt ervoor dat regenwater snel en efficiënt wordt afgevoerd, waardoor de kans op verzakkingen en erosie vermindert. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je tuin en terras.
 • Duurzaamheid: Door regenwater op te vangen en te hergebruiken, draag je bij aan een duurzamere wereld. Zo kun je regenwater bijvoorbeeld gebruiken om je planten water te geven, waardoor je minder kraanwater hoeft te gebruiken.

Waarom bestellen bij Gervé Tuinmaterialen?

 1. Ruim assortiment: Bij Gervé vind je een uitgebreid assortiment hemelwater afvoeren en bijbehorende materialen, zodat je altijd de perfecte oplossing voor jouw situatie kunt vinden.
 2. Deskundig advies: Het team van Gervé heeft de kennis en ervaring in huis om je te helpen bij het kiezen van het juiste hemelwater afvoersysteem voor jouw tuin.
 3. Snelle levering: Dankzij onze online tuinwinkel kunnen we snel en eenvoudig bij jou thuis leveren, zodat je zo snel mogelijk aan de slag kunt met het beschermen van je tuin tegen wateroverlast.
 4. Uitstekende service: Heb je vragen of loop je ergens tegenaan? Neem gerust contact met ons op. We staan altijd klaar om je te helpen en te ondersteunen bij jouw hemelwater afvoer project.
 5. Scherpe prijzen: Bij Gervé Tuinmaterialen streven we ernaar om je de beste kwaliteit producten aan te bieden tegen voordelige prijzen, zodat je met een gerust hart kunt investeren in jouw hemelwater afvoersysteem.
 6. Showroom: Wil je de producten eerst zien en voelen voordat je een beslissing neemt? Breng dan een bezoek aan onze showroom, waar je inspiratie kunt opdoen en persoonlijk advies kunt krijgen van onze experts.

Klaar om je tuin te beschermen tegen wateroverlast?

Het is tijd om actie te ondernemen en je tuin te beschermen tegen de gevolgen van wateroverlast. Met een goed hemelwater afvoersysteem zorg je ervoor dat je tuin en terras droog blijven en verleng je hun levensduur. Bovendien draag je bij aan een duurzamere wereld door regenwater op te vangen en te hergebruiken.

Bestel vandaag nog je hemelwater afvoer bij Gervé Tuinmaterialen en profiteer van ons ruime assortiment, deskundig advies en snelle levering. Samen zorgen we ervoor dat jouw tuin beschermd is tegen wateroverlast en klaar is voor de toekomst.