Products

Grind

Grind

Op een eenvoudige manier een mooi pad of oprit realiseren? Dat doet u met grind! Bekijk op deze pagina van Gervé ons complete aanbod. Verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden.

Lees meer

Filters

Grind

Filters

  • Afmeting Grind / Split
  • Kleur
  • Prijs

Hulp nodig? Eduard helpt je graag

0344 798 118

20+ jaar ervaring in de branche

1500m2 inspirerende showtuin

Persoonlijk advies

Klanten beoordelen ons met 8,2

Welk soort siergrind

Bij Gervé hebben wij veel verschillende mogelijkheden in grind. Van het rustige Castle grind tot het bekende Boerengrind, Gervé heeft het allemaal. Voor zowel opritten als een mooi grindperkje in de tuin is het altijd een goed idee om grind toe te passen in het tuinproject. Het leveren van het grind is mogelijk in zowel zakgoed van 25 KG, bigbags van 0,5m3 - 0,75m3 - 1m3 en losgestort. 

Tuingrind aanleggen

Zodra u zelf aan de slag gaat met siergrind aanleggen zijn er een aantal dingen waar u rekening mee moet houden. Allereerst: hoeveel grind heeft u nodig? Dit berekent u aan de hand van de lengte, breedte en hoogte waarop u het grind wilt leggen. Vermenigvuldig de gegevens en u weet wat u nodig heeft. Daarnaast is het handig om een grindplaat met antiworteldoek bij te bestellen voor een optimale aanleg. Ook is het handig om betonbanden bij te bestellen. Zo zorgt u ervoor dat het grind niet naar andere plekken verplaatst door het lopen en andere externe factoren.

 

Wanneer gebruik maken van een grindplaat?

Voor het leggen van grind heeft u een grindplaat nodig. Over het algemeen hoeft onder siergrind in de tuin niet per se een grindplaat gelegd te worden. Het voordeel van het leggen van een grindplaat is dat het grind op zijn plek blijft liggen. Daarnaast zorgt het er ook voor dat als u op grind loopt u er niet doorheen zakt. Voor tuinpaden, opritten en parkeerplaatsen is het aanleggen van grindplaten dus zeer gewenst.

 

Bestel uw grind online

Bekijk op deze pagina ons complete aanbod tuingrind. Kies het soort dat het beste bij uw wensen past. Plaats eenvoudig in uw winkelwagen en bestel direct. Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op. Eén van onze specialisten helpt u graag. We zijn bereikbaar per telefoon via 0344 798 118 of stuur ons een mail via [email protected]. U bent ook van harte welkom in onze inspiratievolle showroom in Buren. Hier kijken we graag met u mee.