Products

Getrommelde betonstenen

Getrommelde betonstenen

Getrommelde betonstenen ondergaan een speciaal trommelproces om een verouderd uiterlijk te verkrijgen, waardoor ze een populaire keuze zijn. Wij hebben ons assortiment getrommelde betonstenen vast voor u op een rijtje gezet.

Lees meer

Filters

Getrommelde betonstenen

Filters

  • Kleur
  • Maat tegels
  • Dikte tegels
  • Prijs

Hulp nodig? Eduard helpt je graag

0344 798 118

20+ jaar ervaring in de branche

1500m2 inspirerende showtuin

Persoonlijk advies

Klanten beoordelen ons met 8,2

Wat zijn getrommelde betonstenen?

Getrommelde betonstenen zijn stenen die de charme van ouderwetse straatstenen combineren met de duurzaamheid en consistentie van beton. Deze stenen ondergaan een speciaal trommelproces om een verouderd uiterlijk te verkrijgen, waardoor ze een populaire keuze zijn voor zowel historische restauraties als moderne bouwprojecten die een vintage uitstraling wensen.

 

Kenmerken van getrommelde betonstenen:

Verouderd uiterlijk: Het trommelproces omvat het rollen van de betonstenen in een trommel, waarbij ze worden blootgesteld aan wrijving en impact. Dit creëert een versleten verouderde uitstraling met afgeschuinde randen en ruwer oppervlak, vergelijkbaar met oude kasseien.

Verscheidenheid aan maten en kleuren: Getrommelde betonstenen zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren om aan verschillende ontwerpbehoeften te voldoen. 

Duurzaamheid: Deze stenen behouden de duurzaamheid en stabiliteit van beton, waardoor ze bestand zijn tegen slijtage, vorst en weersinvloeden.

 

Toepassing van getrommelde betonstenen:

Bestratingsprojecten: De getrommelde stenen worden vaak gebruikt voor het creëren van paden, opritten en patio's om een rustieke uitstraling aan buitenruimtes te geven.

Tuin- en landschapsontwerp: Getrommelde betonstenen worden ook gebruikt voor verhoogde bloembedden, siermuren, en tuinpaden, waar ze harmoniëren met de omgeving.

 

 

De voordelen op een rijtje:

Het gebruik van getrommelde betonstenen als bestrating brengt verschillende voordelen met zich mee:

Esthetische waarde: Ze voegen een authentiek, klassiek element toe aan landschapsontwerpen, wat vooral gewaardeerd wordt in historische of traditionele contexten.

Duurzaamheid: Hoewel ze een antieke uitstraling hebben, behouden getrommelde betonstenen de duurzaamheid van modern beton, waardoor ze bestand zijn tegen langdurig gebruik.

Onderhoudsgemak: Ze vereisen over het algemeen weinig onderhoud en behouden hun esthetische waarde gedurende vele jaren.

Liever een ander soort bestrating? Neem een kijkje in ons complete assortiment bestrating. Zo bieden we bijvoorbeeld ook keramische bestrating en betontegels aan.

 

Bestel bij Gervé

Gervé is de ideale plek om betonklinkers te bestellen. Als specialist in sierbestrating biedt Gervé een ruim assortiment aan betonklinkers in verschillende maten en kleuren. Daarnaast biedt Gervé ook uitstekende service en persoonlijk advies op maat. Met meer dan 60 jaar ervaring op het gebied van bestrating is Gervé dé partner als het gaat om de juiste keuze voor bestrating. Bestel nu en geniet binnenkort van een mooie en duurzame bestrating met beton

 

Bestel jouw betonnen bestrating nu

Zie jij jezelf al helemaal zitten op je zelfgemaakte terras? Bestel jouw betonnen bestrating nu op Gerve.nl. Klik op het gewenste product, voer de gewenste aantal m2 in en er wordt automatisch berekent hoeveel je nodig hebt. Plaats het in je winkelwagen en wij leveren dit product zo snel mogelijk met persoonlijke bezorging bij je thuis. Wil je de mogelijkheden liever eerst in het echt bekijken? Ook dit is mogelijk, wij verwelkomen je graag in onze inspiratievolle showroom in Buren op de Graafschapsstraat 5. Als je behoefte hebt aan extra informatie of als je vragen hebt mag je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag. Bel ons via 0344 – 798 118 of mail ons via [email protected].