Products

Douglas hout

Douglas hout

Voor bijna elk tuinproject is Douglas hout de juiste keuze. Bekijk ons aanbod van deze duurzame houtsoort nu op deze pagina. Snelle levering met de persoonlijke bezorging van Gervé.

Lees meer

Filters

Douglas hout

Filters

  • Houtsoort
  • Hout product type
  • Hout behandeling
  • Prijs

Hulp nodig? Eduard helpt je graag

0344 798 118

20+ jaar ervaring in de branche

1500m2 inspirerende showtuin

Persoonlijk advies

Klanten beoordelen ons met 8,2

Douglas hout kopen? Gervé!

Klaar om aan een nieuw project te beginnen? Bestel Douglashout voor je nieuwe uitdaging. Dit houtsoort wordt veel toegepast in Nederlandse tuinen. Zo wordt het bijvoorbeeld gebruikt voor vlonders, meubels, schuttingen, pergola’s en veranda’s. Ben jij een echte doe-het-zelver? Bestel dan alle benodigdheden om je schutting of pergola zelf in elkaar te zetten. Wij selecteren ons tuinhout en constructiehout zorgvuldig. Zo leveren wij de beste kwaliteit die bij jouw project past.

 

Waarom Douglas hout?

Er zitten een aantal voordelen verbonden aan het gebruik van Douglas hout. Zo is dit houtsoort eenvoudig te bewerken. Je boort er makkelijk een schroef in of zaagt er makkelijk een stuk vanaf. Daarnaast is het erg sterk, recht en stabiel. Door de jaren heen verandert de warme kleur naar een egale en fraaie grijze kleur. Wil je dit niet? Dan kan je Douglas hout hiertegen behandelen.


Ons assortiment

In ons aanbod vind je alles voor jouw tuin en tuinproject. We laten je graag kennismaken met ons assortiment Douglas hout. Zo hebben we de keuze uit de volgende categorieën:

  • Staanders: Maak je zelf je pergola of overkapping? Bestel dan een staander.
  • Liggers: Om je constructie stevige te maken kies je een ligger.
  • Regels: Onmisbaar voor het afwerken van jouw verandawand of een andere mooie constructie.
  • Douglas planken: Hier vind je verschillende soorten Douglas planken.
  • Wandbekleding: Voor het bouwen van je schutting of buitenverblijf.
  • Dakbeschot: Een populaire plank voor het afwerken van je dak voordat er dakbedekking overheen gaat

 

Kies het product dat past bij jouw project en bestel deze eenvoudig en snel op onze webshop. Handig om bij te bestellen: bevestigingsmiddelen en ijzerwaren.

 

Welkom in onze showroom

In onze showroom ben je van harte welkom om de verschillende houtsoorten in het echt te bekijken. Of om inspiratie op te doen voor je tuin. Weet je al wat je nodig hebt om jouw project te laten slagen? Bestel dit dan eenvoudig en snel op onze webshop. Voor vragen zijn wij bereikbaar per telefoon via 0344 – 798 118 of per mail via [email protected]. Eén van onze specialisten helpt je graag!