Products

Bouwpakketten

Bouwpakketten

Slimme bouwpakketten die je eenvoudig zelf kunt plaatsen! Wil je persoonlijk advies? Maak een showroomafspraak en dan nemen we alle tijd voor je!

Lees meer

Filters

Bouwpakketten

Filters

  • Houtsoort
  • Type dak overkapping
  • Breedte overkapping
  • Diepte overkapping
  • Prijs

Hulp nodig? Eduard helpt je graag

0344 798 118

20+ jaar ervaring in de branche

1500m2 inspirerende showtuin

Persoonlijk advies

Klanten beoordelen ons met 8,2

Ben jij handig? Test je skills met onze doe-het-zelf overkapping bouwpakketten. Kies het douglas veranda bouwpakket dat jou het meest aanspreekt en bestel direct.

 

Overkapping bouwpakket kopen? Gervé

Een overkapping geeft niet alleen sfeer aan je tuin. Het verlengt ook het buitenleven. Je kunt langer genieten van het buitenzijn. De wanden en het dak zorgen ervoor dat je tegen verschillende weersomstandigheden beschut bent. Zelfs als het regent kun je er knus zitten. Meer weten over ons aanbod? Lees dan verder.

 

Douglas veranda bouwpakket

De veranda bouwpakketten die wij aanbieden zijn alleen gemaakt van het beste kwaliteit hout. Voor alle bouwpakketten gebruiken wij Douglas hout. Dit hout gaat minimaal 10 tot 15 jaar mee als je het vrij van de grond plaatst. Na verloop van tijd zal Douglas hout wat vergrijzen. Vind je dit niet mooi? Dan is het eenvoudig tegen te gaan met Douglasbeits.

 

Ons aanbod

Op onze webshop vind je verschillende soorten veranda bouwpakketten. Aan de linkerkant kan je via het filter eenvoudig het product zoeken waarnaar je op zoek bent. Zo kan je het type dak overkapping aanvinken. Ga je voor een plat dak, zadeldak of kapschuur? Ook vink je eenvoudig de breedte en de diepte van de overkapping aan. De het hout van de veranda bouwpakketten is van hoge kwaliteit Douglas. Het hout dat wij meeleveren is voorbewerkt en op maat gezaagd. Zo kan je direct aan de slag en de bijgeleverde montagehandleiding volgen. Liever een aluminium overkapping? Bekijk dan deze pagina.

 

Bestel jouw bouwpakket

Ben jij kaar om aan de klus te gaan? Via onze webshop kies je eenvoudig het bouwpakket dat jou het meest aanspreekt. Stel vervolgens het product naar wens samen. Als je graag zwarte wanden wilt, klik je deze optie eenvoudig aan. Ook kan je het type wandplank, wel of geen betonpoeren, de dakbedekking en de gootset naar wens aanpassen. Bestel vervolgens direct jouw samengestelde bouwpakket en geniet van snelle levering. Heb je vragen over het veranda bouwpakket of wil je extra informatie? Dan kan je ons bellen via 0344 – 798 118 of ons mailen via [email protected]. Wij helpen je graag. Je bent ook van harte welkom in onze inspiratievolle showroom in Buren.