Products

Gereedschappen

Gereedschappen

Op zoek naar gereedschappen om jouw klus te klaren? Dan ben je bij Gervé aan het juiste online adres. Naast alle benodigdheden om van jouw tuin een ware oase te maken vind je bij ons ook gereedschappen. Kies welke jij nodig hebt en bestel deze snel.

Lees meer

Meest verkochte
Gereedschappen

Overige categorieën

Sierbestrating

Sierbestrating

Grind & Zand

Grind & Zand

Afwatering

Afwatering

Schuttingen

Schuttingen

Tuinhout

Tuinhout

Tuinverlichting

Tuinverlichting

Overkappingen

Overkappingen

Gras

Gras

Gereedschappen

Gereedschappen

Onderhoud

Onderhoud

Tuinmaterialen bij jou in de buurt

Bestel eenvoudig online
Of laat je inspireren in onze showtuin (Buren, Gld)

Maak een afspraak

Gereedschap kopen? Gervé!

Als je zelf je tuin gaat aanleggen heb je natuurlijk het een en ander nodig aan gereedschap om het project te laten slagen. Om die reden hebben wij ook gereedschap in ons assortiment. Zo kan je bij ons écht alles bestellen om jouw tuin af te maken. Ben je van plan om bijvoorbeeld bestrating aan te leggen? Contacteer ons zeker voor wat advies! Lees verder om meer te weten te komen over ons aanbod. Als je al weet wat je moet hebben klik je gemakkelijk op een categorie, om vervolgens de bijbehorende producten te bekijken. Bestel jouw gereedschap eenvoudig en snel op Gerve.nl.

 

Onze gereedschappen

Voor elke klus in en rondom de tuin vind je bij ons het juiste gereedschap. Zoek je een slotbout of een specifieke schroef, ga dan naar ijzerwaren. Wij kunnen jou natuurlijk ook helpen, neem gerust contact op.

Vragen over een bepaald soort gereedschap? Neem gerust contact op, wij helpen je graag.

 

Vragen over gereedschap?

Heb je vragen over een bepaald soort gereedschap? Of wil je weten wat jij nodig hebt voor jouw project? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag. Je kan ons bellen via 0344 – 798 118 of mailen via [email protected]. We verwelkomen je ook graag in onze sfeervolle showroom in Buren op de Graafschapsstraat 5. Hier bieden we de mogelijkheid om verschillende producten uit onze webshop in het echt te bekijken. Langskomen is geheel vrijblijvend.

Zodra je geen vragen hebt kan je de benodigde gereedschappen eenvoudig op onze webshop bestellen. Wij zorgen dat het met eigen bezorging snel bij jou thuis geleverd wordt.