Products

Retourneren

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier (zie de downloads onderaan deze pagina).

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Retourkosten
– bij pakketpost zijn de kosten van de door jou gekozen vervoerder voor jou eigen rekening
– bij groot transport zijn de kosten voor het door ons ophalen van de (ongebruikte producten) op uw locatie €400,00 per transport. Deze kosten zijn hoog, omdat er een aparte rit gedaan moet worden, die niet ingepast kan worden in het dagelijkse transport.

Materiaal over?
Bestratingsmaterialen die je overhoudt, nemen wij niet retour. Deze kunnen we namelijk niet meer als nieuw verkopen. Ook kunnen we ‘restjes’ niet aan andere partijen toevoegen, omdat de productiedata dan kunnen verschillen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »