Products

Zand

Zand

Zand kopen voor uw klusproject? Ook dit vindt u bij Gervé. Verkrijgbaar in BigBag. Zo kunt u direct aan de slag.

Lees meer

Filters

Zand

Hulp nodig? Eduard helpt je graag

0344 798 118

20+ jaar ervaring in de branche

1500m2 inspirerende showtuin

Persoonlijk advies

Klanten beoordelen ons met 8,2

Zand voor uw tuin en bestrating

In ons brede aanbod tuinartikelen vindt u alles wat u nodig heeft om uw tuin tot een prachtig plaatje te maken. Zo vindt u niet alleen schuttingen, veranda’s en tuinverlichting, maar ook de producten om uw klus écht mee af te maken. Denk bijvoorbeeld aan zand. Voor veel projecten heeft u diverse soorten zand nodig. Ontdek de mogelijkheden op deze pagina.

 

Welk soort zand past bij uw project?

Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten zand. Is het zand bedoelt om mee te klussen of zullen er kinderen in gaan spelen? Er zit een groot verschil in het type zand dat je dan nodig hebt. Hier speelt vooral de korrelgrote een grote rol. We laten je kennismaken met een aantal soorten zand uit ons aanbod met verschillende doeleinden. Zo bieden we drainzand, voor het afvoeren van (regen)water. Metselzand voor het metselen van onder andere muren. Daarnaast vindt u bij ons ook menggranulaat voor fundering van bijvoorbeeld opritten. Ook voor de allerkleinste hebben wij zand in ons assortiment! Bij ons vindt u namelijk speelzand. Speciaal gemaakt voor urenlang speelplezier. Combineer dit bijvoorbeeld met een van onze speelhuisjes. Bekijk op deze pagina ons complete aanbod zand. Weet u niet welk soort u nodig heeft voor uw project? Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag.

 

Bestel direct online

Bekijk op deze pagina welk zand u nodig heeft voor uw klus. Voor vragen of behoefte aan advies kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar per telefoon via 0344 – 798 118 of per mail via [email protected]. Het is ook mogelijk om langs te komen in onze inspiratievolle showroom. Hier vindt u verschillende tuintjes en buiten leefomgevingen in verschillende stijlen. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken in onze showroom. Dan kijken we samen met u wat uw wensen zijn en wat daar bij past. Kom direct bij ons langs in Buren.