Products

Overige categorieën

Sierbestrating

Sierbestrating

Grind & Zand

Grind & Zand

Afwatering

Afwatering

Schuttingen

Schuttingen

Tuinhout

Tuinhout

Tuinverlichting

Tuinverlichting

Overkappingen

Overkappingen

Gras

Gras

Gereedschappen

Gereedschappen

Onderhoud

Onderhoud

Tuinmaterialen bij jou in de buurt

Bestel eenvoudig online
Of laat je inspireren in onze showtuin (Buren, Gld)

Maak een afspraak

Sierbestrating kopen? Gervé!

Wij zijn ervan overtuigd dat sierbestrating een belangrijke rol speelt in de uitstraling van een tuin. Daarom kan het niet over het hoofd worden gezien bij het ontwerpen van een tuin of wanneer je jouw tuin wilt veranderen!

 

Ons assortiment tuinbestrating

Op deze pagina vind je ons complete aanbod tuinbestrating. Of dat je nu op zoek bent naar stenen, tegels of boomschors voor in je tuin, je vindt het bij ons. Klik op een van de productcategorieën hierboven om naar de gewenste categorie te navigeren.

 

Bestrating voor je tuin en terras

Op zoek naar prachtige betonnen terras tegels of gebakken klinkers voor in jouw tuin? Of ga je voor een natuurlijk product zoals boomschors? Deze vind je bij Gervé. Navigeer gemakkelijk naar de gewenste categorie door op de gewenste soort te klikken. Kies hier de favoriet voor in jouw tuin of terras. Vergeet niet de betonbanden en opsluitbandjes (kantopsluiting) mee te bestellen zodat de bestrating geen kant op kan.

 

Voordelen van sierbestrating

Een van de belangrijkste voordelen van sierbestrating is de variatie in kleuren, maten, vormen en materialen. Van kasseien tot betontegels en van natuursteen tot houtlook keramiek; er is voor ieder wat wils. Door te kiezen voor een specifieke stijl, kleur of patroon, kan sierbestrating gebruikt worden om een bepaalde sfeer te creëren in de tuin. Zo kan bijvoorbeeld een moderne tuin voorzien worden van grote grijze tegels om een strakke uitstraling te krijgen, terwijl een romantische tuin juist baat heeft bij kleine kasseien in een warme kleur.

 

Een ander groot voordeel van sierbestrating is de duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid. In vergelijking met bijvoorbeeld gras, wat regelmatig gemaaid en bemest moet worden, is sierbestrating veel makkelijker te onderhouden. Een regelmatige schoonmaakbeurt met wat water en zeep is vaak al voldoende om de bestrating mooi te houden. Daarnaast gaat sierbestrating ook veel langer mee dan bijvoorbeeld houten vlonders of gras.

 

Tot slot kan sierbestrating ook gebruikt worden om de indeling van de tuin te bepalen. Door bijvoorbeeld een terras of tuinpad aan te leggen, kan de tuin praktischer en efficiënter worden ingericht. Zo kan een groot terras gebruikt worden om gezellig buiten te eten of te relaxen, terwijl een pad naar de achtertuin de toegankelijkheid vergroot.

 

Bestrating voor de oprit

Voor het aanleggen van een oprit kan je het beste harde gebakken klinkers gebruiken. Betonnen klinkers of betontegels doen het ook goed. In ons assortiment bieden we verschillende soorten zand en grond om de aanleg van jouw oprit compleet te maken. Zo hebben we verschillende soorten zand dat geleverd wordt in een big bag.

 

Vragen over sierbestrating?

Voor vragen of voor extra informatie kan je altijd contact met ons opnemen. Eén van onze specialisten helpt je graag. Wij zijn bereikbaar per mail via [email protected] en per telefoon via 0344 798 118. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze showroom in Buren.

Heb je de gewenste stenen, tegels of andere sierbestrating al gevonden? Plaats dan eenvoudig de benodigde hoeveelheid in je winkelwagen. Bekijk ook ons assortiment schuttingen, tuinverlichting en gras om het plaatje compleet te maken.