Products

Meest verkochte
Schuttingen kopen?

Overige categorieën

Sierbestrating

Sierbestrating

Grind & Zand

Grind & Zand

Afwatering

Afwatering

Schuttingen

Schuttingen

Tuinhout

Tuinhout

Tuinverlichting

Tuinverlichting

Overkappingen

Overkappingen

Gras

Gras

Gereedschappen

Gereedschappen

Onderhoud

Onderhoud

Tuinmaterialen bij jou in de buurt

Bestel eenvoudig online
Of laat je inspireren in onze showtuin (Buren, Gld)

Maak een afspraak

De natuurlijke charme van houten schuttingen

Houten schuttingen stralen een tijdloze en natuurlijke charme uit die perfect past bij elke tuin. Met hun warme uitstraling en natuurlijke textuur voegen ze niet alleen karakter toe aan je buitenruimte, maar creëren ze ook een gezellige en uitnodigende sfeer. Er zijn verschillende houtsoorten geschikt voor schuttingen, elk met zijn eigen unieke kenmerken en uitstraling. Hierdoor heb je de mogelijkheid om een schutting te kiezen die perfect aansluit bij jouw persoonlijke stijl en de uitstraling van je tuin!

 

Verschillende soorten hout voor schuttingen

Bij het kiezen van een houten schutting sta je voor een divers aanbod aan houtsoorten, elk met unieke eigenschappen en voordelen:

  • Douglas schutting panelen: Bekend om zijn duurzaamheid en aantrekkelijke roodachtige tint, ideaal voor een natuurlijke en robuuste uitstraling.
  • Grenen schutting panelen: Een voordelige optie die, mits goed behandeld, een goede duurzaamheid biedt en zich makkelijk laat bewerken.
  • Red Class schutting panelen: Een behandelde variant van grenen met een unieke rode kleur die na verloop van tijd natuurlijk vergrijst, ontworpen voor verhoogde duurzaamheid.
  • Hardhouten schutting panelen: De meest duurzame keuze, uitermate bestand tegen rot en insecten, perfect voor schuttingen die een leven lang meegaan.

 

Meer weten over deze houtsoorten en welke jij moet kiezen? Lees er meer over in onze blog!

 

Populair: Onze houtbeton schuttingen

De laatste jaren zien we een duidelijke trend in tuinafscheidingen: houtbeton schuttingen worden steeds populairder. Deze schuttingen combineren de natuurlijke, warme uitstraling van hout met de stevigheid en duurzaamheid van beton. Het resultaat? Een schutting die niet alleen mooi is qua uiterlijk, maar ook uiterst praktisch. Schuttingen met betonpalen zijn bijzonder onderhoudsvriendelijk en bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden. Bovendien biedt dit type schutting een uitstekende geluidsisolatie, waardoor het een ideale keuze is voor tuinen in stedelijke of luidruchtige omgevingen.

 

Maak het af met de juiste tuinpoort en ons schuttingbeslag

Een schutting is pas echt compleet met de perfecte tuinpoort en het juiste beslag. Een tuinpoort biedt niet alleen toegang tot je tuin, maar vormt ook een essentieel onderdeel van de algehele uitstraling van je schutting. Bij Gervé bieden we een breed aanbod aan stijlvolle tuinpoorten die naadloos aansluiten bij je schuttingkeuze. Ook goed beslag voor schuttingen zoals onze scharnieren, sloten en bevestigingsmaterialen, is cruciaal voor de functionaliteit en duurzaamheid van je schutting. Ontdek ons aanbod direct online!

 

Schutting zelf plaatsen of laten plaatsen?

Wanneer je besluit een nieuwe schutting te plaatsen, sta je voor de keuze: ga je de uitdaging zelf aan of laat je het over aan de professionals? Het zelf plaatsen van een schutting kan een leuke doe-het-zelf klus zijn die kosten bespaart. Het vereist echter wel de juiste gereedschappen, materialen en een goede dosis geduld en precisie. Lees hier meer over het zelf plaatsen van een schutting. Aan de andere kant, het inschakelen van een professioneel team om je schutting te plaatsen biedt gemak en de zekerheid dat het goed gebeurt. Maak dus de juiste overweging!

 

Wat kost een schutting?

De kosten van een schutting kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals het materiaal, de afmetingen en eventuele extra's zoals een tuinpoort of speciaal schuttingbeslag. Daarnaast moet je ook rekening houden met de kosten voor palen, grondwerk en montage. Bij Gervé helpen we je graag met een heldere offerte, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Zo kun je een weloverwogen beslissing nemen die past bij jouw wensen en budget!

 

Schutting kopen bij Gervé!

Bij Gervé begrijpen we dat het kiezen van de juiste schutting een belangrijke beslissing is voor de uitstraling, functionaliteit en veiligheid van je tuin. Met ons ruime assortiment aan schuttingen, variërend van houten schuttingen tot houtbeton schuttingen, bieden we voor ieder wat wils. Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om je te adviseren en te begeleiden bij het maken van de juiste keuze, neem bij vragen dus vooral contact met ons op. Ontdek ons assortiment schuttingen vandaag nog en maak van jouw tuindromen werkelijkheid bij Gervé!