Products

Kantopsluiting maakt jouw tuin compleet

Kantopsluiting maakt jouw tuin compleet

Onze kantopsluiting leveren wij snel en voor een scherpe prijs. Bekijk ons ruime assortiment of kom langs in onze showtuin!

Lees meer

Filters

Kantopsluiting maakt jouw tuin compleet

Filters

 • Kleur
 • Maat tegels
 • Dikte tegels
 • Prijs

Hulp nodig? Eduard helpt je graag

0344 798 118

20+ jaar ervaring in de branche

1500m2 inspirerende showtuin

Persoonlijk advies

Klanten beoordelen ons met 8,2

Kantopsluiting kopen

Een goed aangelegde tuin is pas écht af met de juiste kantopsluiting. Kantopsluiting zorgt niet alleen voor een strakke en nette uitstraling, maar helpt ook bij het onderhoud van jouw tuin. Bij Gervé hebben wij kantopsluiting voor elke tuin van hoge kwaliteit en dat voor een scherpe prijs. Benieuwd geraakt? Bekijk ons ruime assortiment!

De voordelen van kantopsluiting

Kantopsluiting biedt diverse voordelen voor jouw tuin:

 • Netheid en uitstraling: Kantopsluiting zorgt voor een strakke, nette uitstraling door duidelijke scheidingen te creëren tussen verschillende delen van de tuin, zoals het gazon, bloemperken en bestrating. Dit verbetert de algehele esthetiek van jouw tuin.
 • Onderhoud: Kantopsluiting kan het onderhoud van jouw tuin vergemakkelijken door te voorkomen dat grassen, onkruid en planten zich verspreiden naar ongewenste gebieden, zoals bestrating of tuinpaden.
 • Bescherming van bestrating en paden: Kantopsluiting helpt bestrating en tuinpaden op hun plaats te houden, waardoor ze minder snel verzakken of afbrokkelen.
 • Voorkomen van bodemerosie: In gebieden met hoogteverschillen kan kantopsluiting helpen om bodemerosie te voorkomen door de grond op zijn plaats te houden.

 

Soorten kantopsluiting

Er zijn verschillende soorten kantopsluiting om uit te kiezen, afhankelijk van jouw smaak, budget en tuinstijl:

 

Toepassingen van kantopsluiting

Kantopsluiting kan op verschillende manieren in de tuin worden toegepast om zowel praktische als esthetische doeleinden te dienen. Enkele veelvoorkomende toepassingen van kantopsluiting zijn:

 • Gazonranden: Kantopsluiting kan worden gebruikt om een duidelijke scheiding te creëren tussen het gazon en bloembedden, tuinpaden of bestrating. Dit helpt niet alleen om een strakke, afgewerkte uitstraling te geven, maar maakt het ook gemakkelijker om het gazon te onderhouden door te voorkomen dat gras en onkruid zich verspreiden naar andere delen van de tuin.
 • Bloemperken en plantenborders: Door kantopsluiting rond bloemperken en plantenborders te plaatsen, krijgen deze gebieden een duidelijke begrenzing en wordt voorkomen dat planten en onkruid zich verspreiden naar omliggende gebieden.
 • Tuinpaden en bestrating: Kantopsluiting kan worden gebruikt om de randen van tuinpaden en bestrating te definiëren, waardoor ze een strakke, professionele uitstraling krijgen en op hun plaats worden gehouden.
 • Grindpaden en -oppervlakken: Grind kan gemakkelijk verspreiden naar aangrenzende gebieden zonder duidelijke randen. Kantopsluiting kan helpen om het grind op zijn plaats te houden en zorgt voor een nette, afgewerkte uitstraling.
 • Moestuinen: Kantopsluiting kan worden gebruikt om de randen van moestuinbedden te markeren, waardoor ze gemakkelijker te onderhouden zijn en de groei van onkruid en ongewenste planten wordt beperkt.
 • Vijver- en waterelement randen: Door kantopsluiting rond vijvers en waterelementen te plaatsen, krijgen deze een nette afwerking en wordt voorkomen dat planten en onkruid te dicht bij het water groeien.
 • Hoogteverschillen en terrassen: In tuinen met hoogteverschillen kan kantopsluiting helpen om grond op zijn plaats te houden, bodemerosie te voorkomen en een visueel aantrekkelijke scheiding tussen niveaus te creëren.

De specifieke toepassing van kantopsluiting is afhankelijk van jouw tuinontwerp en persoonlijke voorkeur. Door het juiste materiaal en ontwerp te kiezen, kan kantopsluiting de uitstraling en het onderhoud van jouw tuin aanzienlijk verbeteren.

 

Kom langs in onze showroom

Heb je online de kantopsluiting gevonden die jou aanspreekt, maar wil je deze liever in het echt bekijken? Dan nodigen we je uit om langs te komen in onze showroom in Buren. Raak geïnspireerd in onze 1500m2 showroom. Je bent vrijblijvend welkom, maar je kan ook een persoonlijke afspraak inplannen met een van onze specialisten. Liever direct online bestellen? Natuurlijk is dat ook mogelijk. Plaats het gewenste product eenvoudig in je winkelwagen en bestel direct. Bij vragen kan je ons bellen via 0344 798 118 of stuur ons een mail via [email protected].