Products

Oudhollandse opsluitbanden

Oudhollandse opsluitbanden

Het assortiment oudhollandse tegels bevat een variëteit aan kleuren, diktes, maten en uitvoeringen. Wij hebben het assortiment oudhollandse tegels vast voor u klaar gezet.

Lees meer

Filters

Oudhollandse opsluitbanden

Filters

  • Kleur
  • Maat tegels
  • Dikte tegels
  • Prijs

Hulp nodig? Eduard helpt je graag

0344 798 118

20+ jaar ervaring in de branche

1500m2 inspirerende showtuin

Persoonlijk advies

Klanten beoordelen ons met 8,2

Opsluitbanden kopen? Gervé

Je bent lekker zelf aan de slag gegaan met het aanleggen van je straatwerk. Het resultaat is prachtig, maar hoe werk je het af? Dat doe je met betonbanden, ook wel opsluitbandjes genoemd. Deze banden zorgen ervoor dat het straatwerk op zijn plek blijft liggen. Een ander voordeel is dat het straatwerk niet zal verzakken langs de randen. Daarnaast zorgen opsluitbanden voor de finishing touch op je harde werk. In ons assortiment vind je opsluitbanden van hoge kwaliteit.

 

Welke maten opsluitbandjes vind je bij ons?

In het ruime aanbod van Gervé vind je een ruim assortiment opsluitbandjes. Wij bieden de banden in verschillende kleuren en maten. Aan de linkerkant vind je een filter waarmee je gemakkelijk het gewenste product kunt vinden. Vink de gewenste kleur en dikte van de betonband aan en ontdek de producten. Je vind op onze webshop verschillende maten opsluitbandjes. Zo bieden wij een opsluitband van bijvoorbeeld 5x15x100 cm, maar ook van 10x20x100 cm.

 

Let er bij het plaatsen wel op dat je de betonbanden zijdelings weinig druk geeft, hier kunnen ze niet goed tegen. Belast ze altijd vanaf de bovenkant.

 

Bestel jouw betonbanden online

Heb je de betonbanden gevonden die voldoen aan jouw wensen? Plaats jouw favoriet eenvoudig in je winkelwagen en bestel direct. Voor het stellen van een vraag neem je contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 0344 – 798 118 of per mail via [email protected]. Eén van onze specialisten helpt je graag.

Wist je dat het ook mogelijk is om langs te komen in onze showroom? Wij zijn te vinden op de Graafschapsstraat 5, 4116 GE in Buren. Kom langs en laat je inspireren.