Products

Kunststof kantopsluiting

Kunststof kantopsluiting

Op zoek naar een subtiele kunststof afscheiding van 100% gerecycled materiaal? Je vindt er alles over op deze pagina.

Lees meer

Filters

Kunststof kantopsluiting

Filters

  • Kleur
  • Prijs

Hulp nodig? Eduard helpt je graag

0344 798 118

20+ jaar ervaring in de branche

1500m2 inspirerende showtuin

Persoonlijk advies

Klanten beoordelen ons met 8,2

Kunststof kantopsluiting: Dé oplossing voor duurzame en strakke tuinpaden

Als je op zoek bent naar een duurzame oplossing voor het scheiden van je gazon, bloembedden of tuinpaden, is kunststof kantopsluiting een uitstekende keuze. Deze oplossing biedt niet alleen een strakke afwerking voor je tuin, maar ook een functionele afscheiding om ervoor te zorgen dat je tuin er altijd netjes uitziet. Lees verder om meer te weten over kunststof kantopsluiting of bekijk direct ons aanbod op deze pagina.

 

Wat is kunststof kantopsluiting?

Kunststof kantopsluiting is een kunststof rand die gebruikt wordt om verschillende delen van je tuin te scheiden. Hierbij kun je denken aan de scheiding tussen je gazon en je bloemenperk, of tussen je tuinpad en je gazon. Kunststof kantopsluiting wordt gemaakt van duurzaam materiaal en is bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Hierdoor gaat het lang mee en hoef je niet snel opnieuw te investeren in een nieuwe kantopsluiting. Bij Gervé vind je diverse soorten kunstof kantopsluiting in het aanbod. Zo kan je gaan voor de Kunststof kantopsluiting | Flexibel l Ecoborder® | 14 cm hoog | Bruin, Kunststof kantopsluiting | Flexibel l Ecoborder® | 20 cm hoog | Zwart | 2 lengtes of Kunststof kantopsluiting | Flexibel l Ecoborder® | 20 cm hoog | Grijs | 2 lengtes. Natuurlijk hebben we ook diverse kunststof planken in ons aanbod. Bekijk ons complete aanbod direct op deze pagina.

 

De voordelen

Kunststof kantopsluiting heeft veel voordelen ten opzichte van andere materialen. Zo is het bijvoorbeeld goedkoper dan natuursteen of beton en is het gemakkelijk te installeren. Daarnaast is kunststof kantopsluiting ook nog eens milieuvriendelijk, omdat het gemaakt is van gerecycled materiaal. Bovendien hoef je niet bang te zijn dat kunststof kantopsluiting snel slijt of verkleurt door zonlicht, want het materiaal is bestand tegen UV-straling. Een ander groot voordeel van kunststof kantopsluiting is dat het weinig onderhoud vereist. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld houten kantopsluiting, dat na verloop van tijd kan gaan rotten en regelmatig behandeld moet worden om de levensduur te verlengen. Kunststof kantopsluiting is daarentegen heel gemakkelijk schoon te maken met een hogedrukreiniger of een borstel en wat zeepwater. Hierdoor blijft de kantopsluiting er altijd mooi uitzien.

 

Kunststof kantopsluiting: perfect voor verschillende toepassingen

Kunststof kantopsluiting is geschikt voor veel verschillende toepassingen in je tuin. Zo kun je het gebruiken om je gazon van je bloemenperk te scheiden, om je terras af te bakenen of om een duidelijke afscheiding te maken tussen je tuinpad en je gazon. Doordat kunststof kantopsluiting in verschillende hoogtes verkrijgbaar is, kun je er ook hoogteverschillen mee opvangen. Kunststof kantopsluiting is ook geschikt voor gebruik in openbare ruimtes, zoals parken en plantsoenen. Hier wordt het gebruikt om paden en grasvelden van elkaar te scheiden en zo een duidelijke routing te creëren voor bezoekers. Doordat kunststof kantopsluiting bestand is tegen verschillende weersomstandigheden, is het ook hier een duurzame en praktische keuze.

 

Installatie van kunststof kantopsluiting

Het installeren van kunststof kantopsluiting is relatief eenvoudig en kan vaak zelf worden gedaan. Het is belangrijk om eerst de contouren van de te scheiden delen van de tuin uit te zetten, bijvoorbeeld met behulp van touw of paaltjes. Vervolgens kan de kantopsluiting op maat worden gemaakt en in de grond worden geplaatst. Het is belangrijk om de kantopsluiting goed te verankeren, zodat deze stevig blijft staan en niet gaat verschuiven.

 

Bestel direct bij Gervé

Kunststof kantopsluiting is verkrijgbaar in verschillende hoogtes en kleuren. Hierdoor kun je het gemakkelijk afstemmen op de stijl van jouw tuin en de toepassing waarvoor je het wilt gebruiken. Bij Gervé Tuinmaterialen kun je terecht voor een ruim assortiment kunststof kantopsluiting, in verschillende hoogtes en kleuren. Onze specialisten helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en geven advies over de installatie van kunststof kantopsluiting.