Products

Betonstenen met gebakken look

Betonstenen met gebakken look

Betonstenen met gebakken look zijn vaak door-en-door stenen zonder facet. Hierdoor hebben de stenen de uitstraling van straatbakstenen. Wij hebben ons assortiment betonstenen met gebakken look vast voor u op een rij gezet.

Lees meer

Filters

Betonstenen met gebakken look

Filters

  • Kleur
  • Dikte tegels
  • Prijs

Hulp nodig? Eduard helpt je graag

0344 798 118

20+ jaar ervaring in de branche

1500m2 inspirerende showtuin

Persoonlijk advies

Klanten beoordelen ons met 8,2

Betonstenen met gebakken look

Betonstenen met gebakken look zijn vaak door-en-door stenen zonder facet. Hierdoor hebben de stenen de uitstraling van straatbakstenen. Deze innovatieve stenen combineren esthetiek, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, waardoor het een populaire keuze is voor zowel particuliere tuinen als grootschalige stedelijke projecten.

 


Kenmerken betonstenen met gebakken look:

Milieuvriendelijkheid: Deze betonstenen worden vaak geprezen vanwege zijn duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het materiaal is vervaardigd met aandacht voor duurzaamheid en heeft een lage milieubelasting.

Kleurvariaties: Deze stenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleurvariaties, van aardetinten tot levendige kleuren, waardoor het aan diverse ontwerpvoorkeuren kan voldoen.

Onderhoudsgemak: Het materiaal vereist weinig onderhoud, wat resulteert in lagere onderhoudskosten en minder zorgen voor de eigenaar.

Visueel aantrekkelijk: De authentieke afwerking en kleurkeuzes maken de betonstenen met gebakken look aantrekkelijk voor ontwerpers en landscapers die op zoek zijn naar visueel aantrekkelijke oplossingen.

 

Kenmerken door-en-door stenen

Een door-en-door betonsteen is volledig gemaakt van hetzelfde materiaal en heeft dus geen speciale toplaag. Wanneer de steen beschadigt of afslijt, zal de steen de oorspronkelijke kleur en textuur behouden. Door-en-door stenen hebben een uniforme dichtheid en zijn volledig door-en-door gekleurd, waardoor ze een solide en robuuste structuur hebben. Door-en-door stenen zijn goed bestand tegen slijtage en het massieve materiaal zorgt ervoor dat ze bestand zijn tegen intensief gebruik.

 

Onderhoud van stenen en klinkers:

Stenen en klinkers kunt u schoonmaken door goed te vegen met een harde bezem. Indien nodig kunt u stenen en klinkers ook afspoelen met water. Voor een optimaal resultaat kunt u reinigings- en onderhoudsmiddelen gebruiken. Deze helpen u om zo lang mogelijk van uw tuin te kunnen genieten.