Products

Lijmen en kitten

Lijmen en kitten

Op zoek naar benodigdheden om je straatwerk project te laten slagen? Dan ben je op deze pagina van Gervé aan het juiste adres. Hier vind je de beste lijmen voor jou. Bestel jouw benodigdheden eenvoudig en snel op Gerve.nl.

Lees meer

Filters

Lijmen en kitten

Hulp nodig? Eduard helpt je graag

0344 798 118

20+ jaar ervaring in de branche

1500m2 inspirerende showtuin

Persoonlijk advies

Klanten beoordelen ons met 8,2

Lijmen, kitten & voegen Gervé

Voor het aanleggen van jouw straatwerk heb je niet alleen tegels of gebakken klinkers nodig. Je hebt ook lijm, kit en voegmiddel nodig om jouw project te laten slagen. Bij Gervé vind je alles voor jouw tuin. Bekijk op deze pagina ons complete aanbod. Bepaal welk product jij nodig hebt voor jouw project en bestel dit eenvoudig online.

 

Lijm & kit

Om je bestrating en betonelementen goed vast te zetten is het verstandig om lijm te gebruiken. In ons assortiment bieden we verschillende soorten. Zo ook een multikit, dit is lijm én voegkit in één. Daarnaast bieden we ook een ruime keuze aan kit. Kit wordt gebruikt om naden en kieren af te dichten. Op onze webshop vind je ook verschillende lijm en kit pistolen om jouw klus makkelijker te maken.

 

Voegmiddel

Om het straatwerk goed op z’n plek te laten liggen is het belangrijk om brekerzand te gebruiken. Het zorgt er niet alleen voor dat klinkers of tegels vast komen te liggen, maar zorgt er ook voor dat er voldoende water tussen de voegen doorgaat. Kies voor voegmortel om de groei van onkruid tegen te gaan. Voegzand wordt veelal gebruikt voor het invoegen van metselwerk.

 

Heb je vragen over welk product jij nodig hebt voor je klus? Neem gerust contact op, wij adviseren je graag.

 

Bestel direct

Bestel jouw lijm, kit of voegmiddel snel op Gerve.nl. Plaats het product eenvoudig in je winkelwagen. Met onze persoonlijke bezorging heb je het zo in huis. Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag! Neem contact met ons op en wij adviseren je wat je nodig hebt. Bel ons via 0344 – 798 118 of mail via [email protected].

Wij verwelkomen je graag in onze showroom in Buren. Kom geheel vrijblijvend langs of maak een afspraak door contact met ons op te nemen. In onze showroom denkt één van onze specialisten graag met je mee.