Products

Steenstrips

Steenstrips

Wil je op een snelle manier een prachtige wand realiseren? Ze zijn slank en duurzaam, maar tegelijkertijd robuust en van hoge kwaliteit. Bekijk dan ons aanbod steenstrips op deze pagina.

Lees meer

Filters

Steenstrips

Filters

  • Kleur
  • Dikte tegels
  • Prijs

Hulp nodig? Eduard helpt je graag

0344 798 118

20+ jaar ervaring in de branche

1500m2 inspirerende showtuin

Persoonlijk advies

Klanten beoordelen ons met 8,2

Steenstrips: een unieke oplossing voor uw sierbestrating

Steenstrips zijn smalle stroken van natuursteen of beton die worden gebruikt voor sierbestrating. Ze zijn beschikbaar in verschillende maten, kleuren en materialen en kunnen worden gebruikt om bijvoorbeeld een tuin, muur of oprit visueel aantrekkelijker te maken. Ze kunnen zowel buiten als binnen aangebracht worden. Lees verder voor meer informatie of bekijk direct ons aanbod op deze pagina.

 

Voordelen van steenstrips

  • Flexibiliteit: Ze zijn beschikbaar in verschillende maten, kleuren en materialen, waardoor ze gemakkelijk aan te passen zijn aan de specifieke eisen van jouw tuin of oprit.
  • Duurzaamheid: Ze zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal, zoals beton of graniet, waardoor ze bestand zijn tegen weersinvloeden en veel jaren mee gaan.
  • Verhogen van de esthetische waarde: Steenstrips kunnen worden gebruikt om een tuin of oprit visueel aantrekkelijker te maken, door het creëren van patroon of accenten.
  • Gemakkelijk te installeren: Ook zijn ze eenvoudig te installeren, zelfs voor iemand die weinig ervaring heeft met doe-het-zelfprojecten.

 

Steenstrips buitengevel

Steenstrips zijn een geweldige oplossing voor het opfrissen van de buitengevel van uw huis. Het gebruik van deze strips op een buitengevel biedt veel voordelen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal, zoals natuursteen of beton, waardoor ze bestand zijn tegen weersinvloeden en vele jaren mee gaan. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, waardoor ze gemakkelijk aan te passen zijn aan de stijl van uw huis en de omgeving. Steenstrips kunnen worden geïnstalleerd op een bestaande gevelbekleding, zoals baksteen of stucwerk, of direct op de gevelmuren. Het is belangrijk om de juiste technieken te gebruiken om ervoor te zorgen dat de installatie stevig en veilig is.

 

Ontdek ons aanbod

Steenstrips buiten of steenstrips binnen? Het kan allemaal met ons ruime aanbod. we laten u graag kennismaken met een aantal van onze producten:

 

Realiseer jouw droomtuin

Ga jij je tuin helemaal van een nieuwe look voorzien? Kom dan inspiratie opdoen in onze 1500m2 inspirerende showroom. Hier vind je niet alleen de strips. Onze sierbestrating, schuttingen, overkappingen en tuinverlichting is hier te vinden. We laten je zien wat je allemaal kan realiseren met de producten uit onze webshop. Maak gerust een afspraak voor een adviesgesprek. Leg je wensen aan ons voor en we gaan samen op zoek naar de tuin die bij jou past.

 

Plaats een bestelling

Weet je al precies welke steenstrips je nodig hebt om jouw tuin, veranda of muur van een nieuwe look te voorzien? Plaats de gewenste strips eenvoudig in je winkelwagen en bestel direct. Zodra we jouw bestelling ontvangen hebben gaan we er direct mee aan de slag. We bezorgen je bestelling met ons eigen vervoer. Bij vragen kan je uiteraard contact met ons opnemen. Dit doe je door te bellen via 0344 798 118 of stuur ons een mail via [email protected].