Products

Daktrimmen

Daktrimmen

Op zoek naar de juiste daktrimmen voor jouw overkapping? Ook deze heeft Gervé in het assortiment! Neem gerust een kijkje op onderstaande productpagina:

Lees meer

Filters

Daktrimmen

Hulp nodig? Eduard helpt je graag

0344 798 118

20+ jaar ervaring in de branche

1500m2 inspirerende showtuin

Persoonlijk advies

Klanten beoordelen ons met 8,2

Daktrimmen kopen bij Gervé:

Bij ons vind je alle benodigdheden om een complete veranda of overkapping te kopen. Uiteraard mag de juiste dakafwerking daarbij niet ontbreken. Bestel de gewenste producten vandaag eenvoudig online in onze webshop. Wij bieden persoonlijke bezorging bij jou op locatie. Heb je behoefte aan meer informatie over onze producten op het gebied van dakafwerking? Lees dan verder.

 

Toepassing van dakafwerking

Een goede dakafwerking is een essentieel onderdeel van ieder dak. Of dat je nu aan de slag gaat met het dak van je schuur, veranda of overkapping, met de juiste dakafwerking maak je het helemaal af. Je zorgt er niet alleen voor dat het geheel er mooi uitziet, maar het is ook de manier om kou buiten te houden en wateroverlast en lekkage te voorkomen.  Maak onder andere gebruik van daktrimmen voor een nette afwerking en installeer regenwaterafvoer zodat het gevallen regenwater niet op het dak blijft staan.

 

Het aanbod van Gervé

Ga je aan de slag met het afwerken van de dakranden van je schuur, overkapping of veranda, dan vind je bij Gervé alle materialen die je nodig hebt. Zo zijn bij ons onder andere de volgende producten verkrijgbaar:

Voor meer informatie over de producten lees je de bijgevoegde productbeschrijving en – eigenschappen. Heb je nog vragen over het toepassen van het product? Dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen voor advies maat. Wij helpen je graag verder.

 

Bestel je dakafwerking online

Welke soorten dakafwerking heb jij nodig om aan de slag te gaan? Bekijk de verschillende mogelijkheden die wij aanbieden en bestel de gewenste materialen direct online. Ben je nog op zoek naar een mooie overkapping of veranda? Dan kun je die ook vinden in het mooie online aanbod van Gervé. Voor tips, advies of meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 0344 – 798 118 of te mailen via [email protected]. Wij helpen je graag!