Products

Gras

Gras

Alles voor jouw tuin, zo ook kunstgras, graszaad en overige benodigdheden. Ga jij voor de gemakken van kunstgras of vind je het heerlijk om in de avond je gras te maaien? Bekijk ons assortiment en kies jouw favoriet.

Lees meer

Overige categorieën

Sierbestrating

Sierbestrating

Grind & Zand

Grind & Zand

Afwatering

Afwatering

Schuttingen

Schuttingen

Tuinhout

Tuinhout

Tuinverlichting

Tuinverlichting

Overkappingen

Overkappingen

Gras

Gras

Gereedschappen

Gereedschappen

Onderhoud

Onderhoud

Tuinmaterialen bij jou in de buurt

Bestel eenvoudig online
Of laat je inspireren in onze showtuin (Buren, Gld)

Maak een afspraak

Gras kopen? Gervé

Bij Gervé verkopen we alles voor jouw tuin. In ons assortiment vind je dus ook alle benodigdheden voor het aanleggen van gras. Of dat je nu echt gras in je tuin wilt of voor kunstgras gaat. Wij hebben het in huis. Vergeet voor het aanleggen van gras niet de benodigdheden hiervoor bij te bestellen. Ook is het handig om te kijken naar hoe je je gras het best kunt onderhouden. Heb je vragen over gras? Wij staan voor je klaar! Neem contact op of kom naar onze showroom.

 

Kunstgras

Geen zin in het onderhouden van je tuin? Dan is kunstgras wat jij zoekt. Wij hebben een ruime keuze uit verschillende kunstgrassen. Van budget grastapijten tot aan extra luxe grastapijten. Bekijk de verschillende opties en bekijk welk kunstgras het beste in jouw tuin past. Voor het complete pakket bestel je kunstgras aanleg benodigdheden mee.

 

Graszaad

Om zelf een natuurlijk groen gazon te creëren koop je graszaad. Kies het type graszaad dat het beste past in jouw gazon. Het is ook mogelijk om met graszaad kale plekken in het huidige gazon bij te zaaien. Wanneer je gras zaaien? Dit kan je het beste doen in het voorjaar of najaar, mits het een langere periode vochtig is.

 

Sedum

In ons aanbod vind je ook sedum. Sedum bestaat uit verschillende soorten vetplantjes. Hiermee kan je bijvoorbeeld een groendak realiseren. Dit dempt geluid van boven en isoleert het dak. Het is ook mogelijk om sedum te gebruiken als grondbedekker in je tuin. Meer weten over sedum en de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

 

Bestel online

In onze webshop heb je je benodigdheden zo besteld. Plaats de producten in je winkelwagen en bestel. Met eigen vervoer snel bij jou thuis. Heb je vragen over gras of behoefte aan extra informatie? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar per telefoon via 0344 – 798 118 of per mail via [email protected]. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om langs te komen in onze inspiratievolle showroom in Buren, we verwelkomen je graag.