Products

Oudhollandse traptreden

Oudhollandse traptreden

Deze tijdloze treden, gemaakt van duurzaam beton, worden gewaardeerd om hun veelzijdigheid en visuele aantrekkingskracht. Wij hebben het assortiment Oud Hollandse traptreden vast voor u klaar gezet.

Lees meer

Filters

Oudhollandse traptreden

Filters

  • Kleur
  • Prijs

Hulp nodig? Eduard helpt je graag

0344 798 118

20+ jaar ervaring in de branche

1500m2 inspirerende showtuin

Persoonlijk advies

Klanten beoordelen ons met 8,2

Kenmerken van Oud Hollandse traptreden:

Oud Hollandse traptreden onderscheiden zich door enkele kenmerkende eigenschappen:

Traditioneel ontwerp: Ze worden vaak geïnspireerd door historische Nederlandse architectuur, met een rustieke uitstraling die doet denken aan oude kasseienpaden en historische stadscentra.

Diverse maten: Deze treden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, waardoor ze geschikt zijn voor diverse toepassingen, van trapconstructies tot de vorming van zitplekken en muurtjes.

Natuurlijke kleuren: Oud Hollandse traptreden worden vaak vervaardigd in aardse kleuren zoals grijs, roodachtig bruin en antraciet, waardoor ze naadloos integreren in natuurlijke omgevingen.

 

Toepassingen van  Oud Hollandse traptreden:

Terrassen: Oud Hollandse traptreden kunnen worden gebruikt om verhoogde terrassen te construeren, waardoor extra buitenruimte ontstaat voor ontspanning en entertainment.

Trappen: Ze lenen zich uitstekend voor het aanleggen van sfeervolle trappen, zowel in tuinen als bij de ingangen van woningen.

Bloembakken: Met deze treden kunnen bloembakken en plantenbedden op verhoogde niveaus worden gecreëerd, waardoor een gelaagd effect ontstaat in de tuin.

 

 

Voordelen van Oud Hollandse traptreden:

Visuele aantrekkingskracht: Ze voegen een vleugje klassieke elegantie toe aan buitenruimtes.

Duurzaamheid: Deze treden zijn gemaakt van hoogwaardig beton en zijn bestand tegen weersinvloeden.

Functionaliteit: Ze verbeteren toegankelijkheid van verschillende niveaus in een landschap en kunnen dienen als zitplaatsen of decoratieve elementen.