Products

Overkappingen

Overkappingen

Ben je op zoek naar een leuk tuinhuisje of mooie overkapping om jouw tuin mee te verrijken? Dan zit je goed bij Gervé! Wij hebben alles in huis voor jouw tuin. In onze webshop vind je een ruim assortiment overkappingen.

Lees meer

Meest verkochte
Overkappingen

Overige categorieën

Sierbestrating

Sierbestrating

Grind & Zand

Grind & Zand

Afwatering

Afwatering

Schuttingen

Schuttingen

Tuinhout

Tuinhout

Tuinverlichting

Tuinverlichting

Overkappingen

Overkappingen

Gras

Gras

Gereedschappen

Gereedschappen

Onderhoud

Onderhoud

Tuinmaterialen bij jou in de buurt

Bestel eenvoudig online
Of laat je inspireren in onze showtuin (Buren, Gld)

Maak een afspraak

Overkappingen kopen? Gervé!

Met een veranda of overkapping ben je dichterbij de natuur en het buitenzijn. Je zorgt voor meer ruimte in je huis of een extra overdekt plekje in de tuin. Ga jij voor een bouwpakket of gaat jouw voorkeur uit naar een aluminium overkapping? Ook voor blokhutten & tuinhuizen en speelhuisjes voor kinderen kan je bij ons terecht. Voor ons complete aanbod lees je verder of bekijk je deze pagina.

 

Ons ruime assortiment van overkappingen en meer

In onze webshop vind je alles voor jouw tuin, zo ook een veranda of overkapping. Om je een compleet overzicht te geven van de verschillende opties sommen we een aantal productcategorieën voor je op:

 

 

Klik op de categorie om het complete productaanbod binnen deze categorie te bekijken. Kom je er niet uit? Neem contact op, wij helpen je graag!

 

Onze sfeervolle showroom

Heb je behoefte aan meer informatie of wil je de opties graag in het echt bekijken, kom dan langs in onze showroom in Buren. In onze 1500m2 inspirerende showroom helpen we je graag met het maken van de beste keuze. We bekijken verschillende opties en denken met je mee. Het is ook mogelijk om met ons een afspraak te maken. Je wordt door een van onze specialisten ontvangen en we lopen samen onze showroom door. Zo ontdekken we samen met jou welke producten het beste bij jou en je tuin passen. We zijn te vinden op de Graafschapsstraat 5, 4116 GE in Buren. Maandag tot vrijdag geopend van 08:00-17:00 en op zaterdag van 09:00-17:00, we zien je graag.

 

Bestel online

Heb je jouw zonwering, glazenschuifwand of overkapping gevonden? Bestel deze eenvoudig en snel op Gerve.nl. Voor vragen of extra informatie zijn wij bereikbaar via 0344 - 798 118 of per mail via [email protected]. Wij staan je graag te woord.