Products

Zonwering

Zonwering

Op deze pagina vind je ons complete aanbod zonwering. Zo kan je in de zomer heerlijk genieten van je tuin. Voor zonwering op maat, neem contact op. Alleen de beste kwaliteit. Kies jouw favoriet of kom langs in onze showroom.

Lees meer

Filters

Zonwering

Hulp nodig? Eduard helpt je graag

0344 798 118

20+ jaar ervaring in de branche

1500m2 inspirerende showtuin

Persoonlijk advies

Klanten beoordelen ons met 8,2

Zonwering kopen? Gervé!

Geniet van ons ruime aanbod zonwering. Onze zonwering beschermt je tegen de warme brandende zon. Het is niet alleen praktisch, maar geeft ook een knusse en gezellige sfeer aan je tuin. Bekijk op deze pagina ons complete aanbod en kies jouw favoriet. Liever een veranda of overkapping om onder te zitten? Bekijk dan ons ruime assortiment veranda’s en overkappingen.

 

Zonwering van Gervé

In de hete zomerdagen is het een must om jezelf te beschermen tegen de zon. Dit kan je onder andere doen met onze zonwering. Zo creëer je eenvoudig schaduw in je tuin. Omdat elke tuin anders is hebben wij een gevarieerd assortiment. Zo bieden wij zonwering voor onder of bovenop een overkapping, maar ook zonneschermen voor op een balkon. Ook voor schaduwdoeken in verschillende kleuren en maten ben je bij ons aan het juiste adres. 

 

Zonwering is vaak maatwerk. Wil je snel een prijs weten? Vraag dan een offerte aan met de globale maten zodat je weet waar je aan toe bent. We komen de zonwering altijd inmeten op locatie om een perfect eindresultaat te krijgen! 

 

Kom langs in onze showroom

Om ons uitgebreide aanbod zelf te bekijken verwelkomen we je graag in onze showroom. Onze showroom is te vinden in Buren. Hier maak je kennis met onze schaduwdoeken, zonneschermen en andere zonwering uit ons assortiment. Je kan geheel vrijblijvend langskomen of je maakt een persoonlijke afspraak. Bij een persoonlijke afspraak zal één van onze specialisten voor je klaar staan, wij denken graag met je mee.

 

Ook voor de inrichting van jouw tuin ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je bijvoorbeeld ook nog schuttingen of bestrating nodig dan kun je die allemaal vinden in onze showroom en showtuin.  

 

Offerte

De zonwering gevonden die het best past in jouw tuin? Vraag eenvoudig een offerte aan. Voor vragen of behoefte aan meer informatie kan je contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via 0344 – 798 118 of per mail via [email protected]. Wij helpen je graag!