Products

Betonpoeren

Betonpoeren

Voor een stevige fundatie van jouw Gervè buitenverblijf of overkapping, is het een goed idee om betonpoeren te plaatsen. Deze betonpoeren komen onder de staanders en worden goed vastgezet met turbobeton. De betonpoer is verstelbaar!

Lees meer

Filters

Betonpoeren

Hulp nodig? Eduard helpt je graag

0344 798 118

20+ jaar ervaring in de branche

1500m2 inspirerende showtuin

Persoonlijk advies

Klanten beoordelen ons met 8,2

Betonpoer kopen? Gervé!

Niet alleen geeft een houten overkapping in je tuin meer leefruimte, het zorgt er ook voor dat je dichter bij de natuur en het buitenzijn bent. Ook kan je vrijwel het hele jaar door genieten van je veranda, het geeft beschutting tegen de hete zon, maar ook voor de koude wind. Zie jij een houten overkapping al helemaal staan in je tuin? Bekijk op deze pagina ons complete aanbod. Het is ook mogelijk om langs te komen in onze showroom in Buren.

 

Veranda bouwpakketten

Voor de handige doe-het-zelver: onze veranda bouwpakketten. Zo hebben we verschillende pakketten in ons aanbod. Ga jij voor een plat dak, zadeldak of toch voor een kapschuur?

In een bouwpakket leveren we alle benodigdheden zodat je snel en makkelijk aan de slag gaat. Het hout wordt voor je op maat gezaagd. Het hout dat wij gebruiken voor onze houten overkappingen is onbehandeld Douglas hout. Dit hout gaat lang mee. Voor een nog langere levensduur kan je de overkapping uiteraard beitsen of schilderen.

 

Het is verschillend per pakket wat voor onderdelen er bij jou geleverd worden. Klik op het gewenste product en bekijk nauwkeurig de beschrijving.

 

Ramen & deuren

Voor een extra raam of deur voor in je overkapping ben je ook bij ons aan het juiste adres. Bekijk ons assortiment en kies het gewenste product.

 

Bestel jouw veranda bij Gervé

Heb je de houtenoverkapping gevonden die het mooist zal staan in jouw tuin? Plaats deze eenvoudig in je winkelwagen. Aanvullende montagemiddelen zoals betonpoeren en een daktrim set kun je makkelijk toevoegen aan je bestelling. Vergeet niet bestrating mee te bestellen om jouw veranda helemaal af te maken.

Wil je graag meer informatie over een bepaald product of heb je een andere vraag? Wij staan graag voor je klaar. Je kan ons bereiken op 0344 – 798 118 of mail ons via [email protected]. Wij verwelkomen je ook graag in onze showroom in Buren. Hier helpen we je graag met het vinden van de juiste producten voor in jouw tuin.