Products

Keramische tegels van 3 cm dik

Keramische tegels van 3 cm dik

Ga voor kleurvaste en slijtvaste tegels. Bestel de keramische tegels van Gervé. Snelle en persoonlijke bezorging. Kom langs in onze inspiratievolle showroom.

Lees meer

Filters

Keramische tegels van 3 cm dik

Filters

  • Kleur
  • Maat tegels
  • Dikte tegels
  • Prijs

Hulp nodig? Eduard helpt je graag

0344 798 118

20+ jaar ervaring in de branche

1500m2 inspirerende showtuin

Persoonlijk advies

Klanten beoordelen ons met 8,2

Keramische tegels kopen? Gervé!

Een trend die we de laatste jaren steeds meer terug zien: de keramische tegel voor buiten. Zo’n tegel brengt veel voordelen met zich mee. Een aantal voordelen van keramische tegels bespreken we hieronder. Lees snel verder of bekijk ons complete assortiment op deze pagina. Naast keramische tegels vind je ook betonnen bestrating zoals betontegels en klinkers in ons assortiment.

 

Voordelen van keramische tegels

Keramische terrastegels kennen veel voordelen. Zo zijn deze tegels kleurvast en slijtvast. Daarnaast zijn de tegels niet zo zwaar als bijvoorbeeld betonnen tegels. Dit is wel zo fijn als je de tegels gaat leggen. Ook mooi meegenomen: de tegels zijn zeer sterk. Ze kunnen goed tegen de vorst. Je kan er dus lang van genieten. Een ander voordeel is dat de tegels eenvoudig schoon zijn te maken. Verder zal er op deze steen geen mos en groene aanslag vormen, dit door de hardheid van de steen. Veel van onze tegels zijn waterdoorlatend. Dit betekent dat ze werken als een spons. De steen neemt het water op en laat het vervolgens heel langzaam weer weglopen.

 

Een laatste voordeel is dat je bij ons ruime keus hebt aan deze tegels. Zo hebben we de tegels in een houtlook, maar ook in betonlook of natuursteenlook. Bekijk ons assortiment en kies de tegel die het beste in jouw tuin past.

 

Slijpen van een keramische tegel

Het kan zijn dat jij je tegel op maat moet zagen. Indien je van plan bent dit te doen adviseren wij alleen te zagen op een watergekoelde zaagtafel voorzien van een diamantzaagblad. Dit in verband met de hardheid van de tegels. Ga je te werk met een gewone slijpschijf, dan is de kans groot dat er gebroken randjes ontstaan langs de zaagsnede. Zorg altijd voor een scherp zaagblad!

 

Meer inspiratie nodig?

Als je graag de tegels in het echt wilt bekijken of meer informatie wilt, ben je van harte welkom in onze sfeervolle showroom in Buren. Heb je een vraag over keramische tegels of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op per telefoon via 0344 - 798 118 of mail via [email protected]. Wij helpen je graag.