Products

POPULAIRE Schuttingen

POPULAIRE Schuttingen

Schuttingen bieden privacy, veiligheid en een prachtige uitstraling. Ons aanbod schuttingen is divers; zo bieden wij houten, betonnen en composiet schuttingen aan. Ook hebben wij alle materialen om jouw schutting compleet te maken, zoals tuinpalen, onderp

Lees meer

Filters

POPULAIRE Schuttingen

Filters

  • Houtsoort
  • Schuttinghoogte
  • Motief betonnen onderplaat
  • Hout behandeling
  • Aantal schuttingplanken
  • Kleur
  • Prijs

Hulp nodig? Eduard helpt je graag

0344 798 118

20+ jaar ervaring in de branche

1500m2 inspirerende showtuin

Persoonlijk advies

Klanten beoordelen ons met 8,2

Schutting kopen bij Gervé

 

In ons ruime aanbod tuinartikelen zijn ook schuttingen en toebehoren te vinden. Zo bieden we bijvoorbeeld hout & beton schuttingencomposiet schuttingen, maar ook natuurlijke afscheidingen in ons assortiment. Op onze webshop kan je de ruime keuze rustig bekijken. Ook is het mogelijk om langs te komen in onze showroom, hier kan je jouw favoriet in het echt bekijken.

Schuttingen zijn een populaire keuze voor tuinen omdat ze privacy, veiligheid en een prachtige uitstraling bieden. Met een schutting kun je jouw tuin afscheiden van de buitenwereld, dat kan je een gevoel van rust en veiligheid geven. Bovendien geeft een schutting je tuin een speciale look en versterkt het jouw tuinontwerp. 

 

Beton- en houten schutting

Als je op zoek bent naar een hout & beton schutting, houten schutting, betonnen schutting en composiet schutting bekijk dan de categorie complete schuttingen. Welke schutting past het beste in jouw tuin en voldoet aan je wensen?

Maak het plaatje compleet door tuinpalen en onderplaten, bijvoorbeeld hardhouten palen en een tuindeur mee te bestellen.

 

Ons aanbod

Bij Gervé kun je kiezen uit verschillende soorten schuttingen, waaronder die van de materialen hout, composiet en de combinatie van hout en beton. Houten schuttingen zijn een populaire keuze omdat ze een natuurlijke uitstraling hebben en gemakkelijk te onderhouden zijn. Een schutting van composiet is een duurzame optie omdat deze gemaakt is van een mix van houtvezels en plastic en minder onderhoud vereisen dan houten schuttingen. Houten en betonnen schuttingen zijn een onderhoudsvriendelijke keuze en bieden een moderne uitstraling.

Naar wat voor soort schutting ben jij op zoek? Ga je voor eentje van hout of toch de combinatie van hout en beton? Of heb je alleen een schuttingpoort nodig? In ons aanbod vind je een ruime keuze aan artikelen. We laten je graag kennismaken met ons assortiment:

 

 

Wil je het door jou gekozen product in het echt bekijken? Of heb je behoefte aan meer informatie? Kom dan naar onze showroom in Buren of neem contact op.

 

Bestel direct

Zodra je de juiste schutting of toebehoren gevonden hebt plaats je deze eenvoudig in je online winkelwagen. Zodra we jouw bestelling binnen hebben gaan we er direct mee aan de slag. Zo zorgen we voor een snelle levering bij jou thuis. Je tuin compleet maken? Bestel dan bestratinggras of een ander product uit ons assortiment mee.

Voor vragen of behoefte aan extra informatie kan je altijd contact met ons opnemen. We zijn bereikbaar per mail via [email protected] of bel ons via 0344 798 118. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze sfeervolle en inspirerende showroom. Onze specialisten staan hier voor je klaar.