Products

Composiet gevelbekleding

Composiet gevelbekleding

Op zoek naar een gevel die niet verkleurt en zeer duurzaam is? Dan heb jij met onze composiet gevelbekleding planken de juiste keuze gemaakt! Deze planken zijn namelijk gemaakt van hout en kunststof wat resulteert in een duurzaam eindresultaat!

Lees meer

Filters

Composiet gevelbekleding

Hulp nodig? Eduard helpt je graag

0344 798 118

20+ jaar ervaring in de branche

1500m2 inspirerende showtuin

Persoonlijk advies

Klanten beoordelen ons met 8,2

Gevelbekleding kopen? Gervé

Geef het aanzicht van je woning een compleet nieuwe look door houten- of composiet gevelbekleding te monteren. In ons ruime assortiment bieden we beide soorten aan. Deze extra laag over de bestaande buitengevel geeft niet alleen een nieuw uiterlijk aan je woning, maar heeft ook een isolerende werking. Bekijk op deze pagina ons complete aanbod gevelbekleding.

 

Ons assortiment

In ons assortiment bieden we houten- en composiet gevelbekleding. Beide prachtig, maar met verschillende voordelen en nadelen. Hieronder bespreken we de verschillende soorten gevelbekleding. In ons aanbod vind je alleen de beste kwaliteit gevelbekleding.

 

Houten gevelbekleding

Wil je jouw gevel een warme uitstraling geven? Ga dan voor houten gevelbekleding. Het geeft jouw woning een authentieke uitstraling. Als je een echte doe-het-zelver bent dan is het vrij eenvoudig om zelf je gevel te realiseren. Houten gevelbekleding zorgt ook voor een goede isolatie van je woning. Warmte blijft goed binnen, dit scheelt weer voor de energierekening. Houdt er wel rekening mee dat houten gevelbekleding meer onderhoud vereist dan composiet gevelbekleding. Voor meer informatie neem je contact met ons op.

 

Composiet gevelbekleding

Een goed alternatief voor houtgetrouwe gevelbekleding is composiet gevelbekleding. Het heeft de looks van hout, maar is een stuk makkelijker in onderhoud. Composiet bestaat uit een mix van verschillende materialen. Vaak wordt er gebruik gemaakt van gerecycled kunststof en restproducten van hout. Kortom composiet gevelbekleding is minder milieubelastend en duurzaam.  

 

Bestel online

De gevelbekleding gevonden waarmee je jouw gevel een nieuw leven in blaast? Bestel deze eenvoudig en snel online bij Gervé. Maak jouw gevel af en bestel een wandlamp mee. Heb je vragen of behoefte aan extra informatie? Neem contact met ons op! We zijn bereikpaar per telefoon via 0344 – 798 118 of per mail via [email protected]. Eén van onze specialisten helpt je graag!

Kom je er niet uit welke gevelbekleding het beste past bij jouw huis? Kom dan langs in onze showroom. Hier bieden we de mogelijkheid om de verschillende materialen te bekijken. We denken dan graag met je mee. Je vindt ons op de Graafschapsstraat 5 in Buren.