Products

Zonwering T90 | Onderdakzonwering | Handbediend | Instapmodel

Levering en/of montage in overleg

20+ jaar ervaring in de branche

1500m2 inspirerende showtuin

Persoonlijk advies

Klanten beoordelen ons met 8,2

Kom je er niet uit? 0344 798 118

Bestel eenvoudig online
Of laat je inspireren in onze showtuin (Buren, Gld)

Maak een afspraak

Beschrijving

Zonwering T90 | Onderdakzonwering | Handbediend | Instapmodel

De T90 onderdakzonwering is een fijn instapmodel. Een knusse atmosfeer tegen een voordelige prijs, dat heb je met de Varisol T90 onderdakzonwering. Deze zonwering monteren we onder het dak van de
overkapping. De T90 is geschikt voor de iets kleinere overkapping (tot 5,5 meter breed) en heeft geen cassette. Handmatig bedienbaar en scherp geprijsd! 

 

Je bediend hem eenvoudig door middel van de meegeleverde draaizwengel. Het voordeel bij deze zonwering is dat je geen stroompunt nodig hebt. 

 

Daarnaast biedt ook de T90 onderzonwering een zeer ruime keuze aan doekdesigns. Het toegepaste doektype biedt ruim voldoende UV- en warmtebescherming.

 

Een prima model voor een prachtige prijs! 

 

Bezoek onze showroom 

Gervé heeft een complete showroom boordevol inspiratie voor uw tuin. Klik hier voor de route. Gervé kan je helpen met al je vragen. Neem eenvoudig contact op met onze specialisten. Bel naar 0344798118 of stuur een email naar info@gervé.nl en ontvang binnen 24 uur reactie!

 

Eigenschappen

  • Kleur 100+ doekkleuren, 6 RAL kleuren voor de aluminium profielen
  • Materiaal Aluminium + UV-werend doek
  • Breedte Van 2,5 tot 5,5 meter
  • Diepte Van 1,5 tot 3,5 meter
  • Hoogte 195 mm doekkast
  • Totale afmeting Op maat naar klantwens

Bezorginformatie

Verzendkosten
De verzendkosten worden op basis van je postcode berekend in je winkelmand, daarvoor rekenen we scherpe tarieven.

Je kan je order ook altijd afhalen op onze locatie in Waardenburg, dat scheelt je weer verzendkosten. Je krijgt dan zo snel mogelijk een seintje als het klaar staat. 


Levering

Tegels en ander groot materiaal bezorgen we met eigen transport voor de deur. Vooraf contacten wij je over het tijdstip van leveren zodat je eventueel ruimte kunt maken.
De chauffeur lost de pallets met een kraan die maximaal 3 meter buiten de wagen rijkt. We lossen niet óver geparkeerde auto’s, schuttingen e.d. heen. De chauffeur beslist uiteindelijk waar hij veilig kan lossen. Zo garanderen wij een nette en correcte manier van leveren waardoor jouw producten onbeschadigd afgeleverd worden.


Levertijd

Orders worden zo snel mogelijk verzameld, verpakt en bij jouw thuis afgeleverd. Je krijgt altijd van tevoren bericht over het tijdstip van levering. Wens je een specifieke leverdatum? Geef dit dan aan bij de opmerkingen in je bestelling. Wij proberen daar dan zoveel als mogelijk rekening mee te houden. 

Reviews

0 / 5 (0 reviews)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Bestel eenvoudig online
Of laat je inspireren in onze showtuin (Buren, Gld)

Maak een afspraak