Products

Gebakken klinkers

Gebakken klinkers

Het leggen van gebakken klinkers heeft veel voordelen, ze gaan lang mee en zijn ook sfeervol. Bekijk het assortiment van Gervé op deze pagina. Kies jouw favoriet en bestel direct.

Lees meer

Filters

Gebakken klinkers

Filters

  • Kleur
  • Maat tegels
  • Dikte tegels
  • Prijs

Hulp nodig? Eduard helpt je graag

0344 798 118

20+ jaar ervaring in de branche

1500m2 inspirerende showtuin

Persoonlijk advies

Klanten beoordelen ons met 8,2

Gebakken klinkers kopen? Gervé

Hoe geef je sfeer aan je tuin? Dat kan je onder andere doen met gebakken klinkers. Deze soort gebakken bestrating zie je vooral veel in oude, knusse binnensteden. Tegenwoordig wordt het door de warme en sfeervolle uitstraling ook steeds vaker toegepast in hedendaagse particuliere tuinen. Ontdek op deze pagina ons complete assortiment gebakken klinkers.

 

Waarom gebakken bestrating?

Zoals genoemd geeft gebakken bestrating veel sfeer aan je tuin. Daarnaast is het ook enorm duurzaam. Dit soort bestrating gaat namelijk lang mee. Na verloop van tijd zal de kleur van de klinker veranderen. Door het slijten van de bestrating komt de kleur meer naar boven en wordt de bestrating dus nog mooier. Het geeft je terras, looppad of stoep een warme uitstraling. Deze bestrating is ook goed te gebruiken voor het realiseren van een mooie oprit. Ook kunnen ze goed tegen hoge en lage temperaturen.

 

Het assortiment van Gervé

Op deze pagina vind je ons complete aanbod gebakken bestrating. Ben je op zoek naar een specifieke kleur of afmeting? Gebruik dan het filter aan de linkerkant. Zo zie je eenvoudig en snel welke gebakken klinkers voldoen aan jouw wensen. Wij bieden gebakken klinkers in dikformaat, waalformaat en keiformaat.

 

Past betonnen- of keramische bestrating beter in jouw tuin? Bekijk dan ons complete aanbod bestrating op onze webshop.

 

Bestel online

Op onze webshop kan je eenvoudig alles voor jouw tuin bestellen. Zo is een tuinwinkel altijd dichtbij. Bestel de klinkers die jou aanspreken. Met onze persoonlijke bezorging heb je ze zo in huis. Nog geen grind, zand of andere benodigdheden in huis? Bestel deze mee zodat je direct aan de slag kan gaan.

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? We verwelkomen je graag in onze showroom in Buren. Hier staat één van onze specialisten graag voor je klaar. Ook zijn wij bereikbaar via 0344 – 798 118 of per mail via [email protected].